BEL DIRECT 06-15 23 17 23

De samenwerking met Johan heb ik als bijzonder prettig en professioneel ervaren. Johan is een zelfstarter en zeer (pro-)actief. Hij heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van digitale overheid en leverde als businessanalist en regisseur een grote bijdrage aan de realisatie van (en samenwerking rond) “Life Events”.

Eric Jan Peters, Projectmanager Life events als online toeleiding | december 2016

 

Ik heb in meerdere uitdagende en spraakmakende projecten nauw samengewerkt met Johan Gritter en heb grote waardering voor zijn invulling van de rol business analist. Johan is erg breed in het analyse werkveld en heeft zich verdiept in informatiebeveiliging en online klantinteractie. Of het nu gaat om het voorbereiden van strategische workshops of het implementeren van beveiliging middelen in het veld. Johan pakt het direct en zorgvuldig op; is hands on. De combi van al deze kenmerken en last but not least de plezierige en open communicatie, maken Johan een erg gewaardeerde collega. Johan is een grote aanwinst bij het doorvoeren van veranderingen.

Bert Schaap, projectmanager Portalen | december 2016 

 

Ik heb Johan leren kennen vanuit zijn rol als bedrijfanalist in meerdere projecten. Johan was verantwoordelijk voor de meerdere analyses wat de startinput was voor deze projecten. Johan is in staat om de kwaliteit en richting van het project te borgen. Opvallend was dat hij ook de gebruikersorganisatie goed wist te vertegenwoordigen op de momenten wanneer dit nodig was. Johan is sociaal vaardig en prettig in omgang waardoor hij zich makkelijk in alle lagen van de organisatie beweegt. Dit naast zijn analystische vaardigheden maakt het dat ik graag nog eens in de toekomst met Johan zou willen samenwerken. 

Mark van der Velde, projectmanager Onderwijsinfra | juli 2012

 

Ik heb in verschillende projecten met Johan samengewerkt. Eerst vanuit de rol als projectmanager en later als hoofd programmabureau. Wat mij altijd zal bijblijven is dat Johan iemand is die je zaken uit handen kan nemen. Bij verschillende onderwerpen zoals offertes, consequentie studies, notities etc heb ik Johan in kunnen zetten en heeft hij met goed resultaat het vertrouwen uitbetaald. Zeker vanuit een management rol zijn medewerkers als Johan onmisbaar en weet je altijd dat zaken die je bij hem neerlegt van begin tot eind worden opgepakt. Daarnaast is Johan een erg fijn persoon om mee samen te werken; open, toegankelijk, direct en daar waar nodig zakelijk.

Erik Reudink, Projectmanager en Hoofd programmabureau  Onderwijsinfra | juli 2012

 

Johan heb ik als projectmanager bij DUO in korte tijd leren kennen als een uitstekende business analist met oog voor kwaliteit en details. Hij is in staat om de complexe problematiek van DUO helder en overzichtelijk te inventariseren en vast te leggen. Bovendien kan hij deze complexiteit op een voor eenieder begrijpelijke wijze inzichtelijk en begrijpbaar maken. Zijn bijdrage aan de verschillende Infra en registers projecten is onder meer hierdoor cruciaal geweest.
Daarnaast ken ik Johan als een persoon die altijd in is voor een geintje en ook voor een goed gesprek op het persoonlijke en prive vlak.

Richard Has, Projectmanager Onderwijsservices | oktober 2012

 

I've worked with Johan for a period of 6 months at IB-Groep. During this period I've known him as an optimistic, energetic and social person who is seriously driven to create solutions that fit the organizational system in the best way. As my supervisor/manager he gave me a pleasant amount of freedom in fulfilling my own task. And he was truly interested in my personal growth during the time we worked together. He encouraged me to stick with my own goals and values, in every environment I'm in. It's fun working with Johan!

Petra Veen, Procesontwikkelaar Inburgering  |  mei 2009

 

 

Meer weten?

Meer weten over mij en wat ik voor jou en je organisatie kan betekenen? Neem dan gewoon even contact op.

Contact

Copyright © 2017 Johan Gritter